مرکز پخش انواع فرغون

مرکز پخش انواع فرغون

مرکز پخش انواع فرغون :

انواع فرغون :

  1. فرغون لوله ای
  2. فرغون پروفیلی
  3. فرغون لوله ای / پروفیلی بالابردار

انواع اتصالات فرغون :

  1. اتصالات جوشی
  2. اتصالات پیچ و مهره ای
  3. اتصالات جوشی و پیچ مهره ای

اجزاء فرغون :

  1. جعبه ( اتاق )
  2. شاسی ( استخوان بندی )
  3. تسمه ، نبشی ، میلگرد ، واشر ( اجزاء نامبرده اتصالاتی جهت بالا بردن و افزایش استحکام فرغون می باشند )
  4. سردسته
  5. شفت ( میله محور )
  6. چرخ کامل : رینگ ، بلبرینگ ، تیوپ ، تایر ( لاستیک )

انواع ، جعبه ، فرغون ( اتاق فرغون )

اتاق فرغون یکی از اصلی ترین و مهم ترین اجزاء سازنده فرغون می باشد لذا باید از کیفیت خوبی برخوردار باشد .

سایز و گنجایش اتاق فرغون معمولا بر حسب لیتر و یا کیلوگرم محاسبه می گردد . مزیت جعبه های پرسی به یک تکه بودن آنهاست و با هر دو نوع اتصالات یعنی هم پیچ و مهره ای و هم جوشی به دیگر اجزاء تشکیل دهنده متصل می شوند . پر مصرف ترین جعبه های پرسی جعبه ۰.۷ میل است که در بازار موجود می باشند و بیشترین ضخامت جعبه های پرسی ۱ میل بوده که در حال حاضر در بازار بسیار کمیاب می باشد .

 همانطور که از اسم محصول پیداست اتاق فرغون با تکه های مختلف به یکدیگر جوش داده می شوند و جعبه جوشی به وجود می آید . در حال حاضر از جعبه جوشی با ضخامت ۰.۶ میل تا ۲ میل در بازار یافت می شوند که توصیه های تخصصی تر برای راهنمایی مشتریان گرامی هنگام خرید در ذیل تر اشاره شده است . این مدل جعبه به سینی فرغون نیز در بازار معروف می باشد .

انواع ، شاسی ، فرغون ( اسکلت بندی فرغون )

اسکلت بندی فرغون به صورت لوله هایی می باشند که در فرغون های با کیفیت این لوله ها به صورت یک تکه و یک سره تولید می شوند .

این لوله ها از ضخامت ۰.۶ میل تا ۱/۵ میل در بازار موجود می باشند .

شاسی ، پروفیلی :

شاسی ( اسکلت بندی) فرغون یکی از اصلی ترین و مهم ترین اجزاء سازنده فرغون می باشد لذا باید از کیفیت خوبی برخوردار باشد ، شاسی پروفیلی معمولا از شاسی لوله ای سنگین تر و مقاوم تر می باشد .

اسکلت بندی فرغون به صورت پروفیل می باشند که در فرغون های با کیفیت این پروفیل ها ها به صورت یک تکه و یک سره تولید می شوند .

0 پاسخ

ثبت دیدگاه

مایل به ملحق شدن به بحث هستید ؟
به ما بپیوندید !

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *